Misiunea noastră este de a educa și informa civic cetățenii pentru a-și exercita în mod real și benefic comunității, drepturile și îndatoririle civice.

Ultimele clipuri adaugate

Te iubim, Laura!

Spectacol umanitar pentru o elevă grav bolnavă din Slatina
Spectacolul a fost posibil ca urmare a implicării profesoarei Ortansa Franţescu, nimeni altcineva decât diriginta elevei bolnave căreia îi este dedicată acţiunea – Laura Cristina Turturică. În egală măsură, colegii de clasă de la Colegiul Naţional “Nicolae Titulescu” au rolul lor în organizarea manifestării și țare au reuşit să convingă prieteni de la alte licee din Slatina şi nu numai.

Laura Cristina Turturică, eleva căreia îi este dedicat acest spectacol umanitar, a fost diagnosticată cu o tumoră pe creier care îi afectează vederea şi îi pune în pericol viaţa, pentru înlăturarea pericolului fiind nevoie de o intervenţie chirurgicală costisitoare ce nu poate fi susţinută doar de către familia elevei. Cadrele profesorale, colegii de clasă şi alţi elevi de la Colegiul Naţional “Nicolae Titulescu” unde fata studiază nu au rămas indiferenţi la suferinţa Laurei, drept urmare fiind pus la cale acest spectacol.

Conturile unde puteți dona pentru eleva TURTURICÂ LAURA CRISTINA, elevă în clasa a IX-a la CNV "N.Titulescu" Slatina care va fi operată pe creier săptămâna viitoare pentru extirparea unei tumori care îi afectează vederea și îi pune în pericol viața sunt:
TURTURICĂ CLAUDIA ( mama ei)
Cont Euro RO45BRDE290SV52480012900
Cont Ron RO36BRDE290SV52480192900
Va mulțumim!

Foto de la stânga la dreapta: Laura Turturică, Claudia Turturică (mama), prof. dirig. Ortansa Franțescu

  • Evaluaţi acest articol
    (0 voturi)
  • Publicat în Stiri
  • Citit 764 ori
înapoi la partea de sus

Toate articolele

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4