Misiunea noastră este de a educa și informa civic cetățenii pentru a-și exercita în mod real și benefic comunității, drepturile și îndatoririle civice.

Ultimele clipuri adaugate

Concursul „Cu viața mea apăr viața”, organizat de ISU Olt

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Matei Basarab" al județului Olt, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Olt, organizează miercuri, 03 iunie, etapa interjudețeană a concursului pentru elevi cu tematică de protecție civilă ,,Cu viața mea apăr viața”  Concursul se înscrie în programul educațional pentru elevi prin care se urmărește conștientizarea factorilor de risc care pot genera situații de urgență, implicarea individuală sau în echipă în acțiuni de prevenire, precum și modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență.

Concurs cu tematică de protecție civilă ,,Cu viața mea apăr viața"

- etapa interjudețeană -

Data: 03.06.2015, ora 10.00

Locație: Colegiul Tehnic „Alexe Marin” Slatina

Participanți: echipele reprezentative ale județelor Olt, Teleorman și Giurgiu

Probe de concurs:

- Proba teoretică - rezolvarea unui chestionar cu 15 întrebări pentru verificarea cunoștințelor acumulate prin parcurgerea tematicii specifice

- Proba practică – transportul asistat al unui accidentat așezat pe targă, pe distanța de 50 m

- Proba practică – deplasarea cu masca pe figură, într-un raion cu obstacole contaminat.

          Concursul se desfășoară distinct pe niveluri de învățământ: ciclul gimnazial (clasele V-VIII) și ciclul liceal (clasele IX-XII, până la vârsta de 18 ani). Echipajul poate fi constituit din băieți, fete sau mixt și are în compunere 4 elevi (3 concurenți și 1 rezervă) și sunt coordonate de un cadru didactic.

  • Evaluaţi acest articol
    (0 voturi)
  • Publicat în Stiri
  • Citit 849 ori
înapoi la partea de sus

Toate articolele

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4