Misiunea noastră este de a educa și informa civic cetățenii pentru a-și exercita în mod real și benefic comunității, drepturile și îndatoririle civice.

Ultimele clipuri adaugate

Consiliul Județean Olt - întâlniri cu întreprinzători străini pentru investiții

Consiliul Județean Olt a primit miercuri, 13.05.2015, vizita oficială a Excelenței Sale, Ambasadorul Regatului Danemarcei în România, domnul Karsten Vagn Nielsen însoțit de o delegație de 6 membri, reprezentanți ai DCH International, Denmark și ai Premium Porc Group, România.

DCH International operează în România, sub numele de Premium Porc Group, din 2006, iar în județul Olt din 2013, prin preluarea unei ferme din Negreni, în care au investit peste patru milioane de euro pentru retehnologizare.

Reprezentanții DCH International și-au dorit, prin această vizită, reconfirmarea bunelor relații cu autoritățile locale și păstrarea unei legături permanente cu acestea, având în vedere că își doresc să investească în județul Olt pe termen lung.

Președintele Consiliului Județean Olt, domnul Paul Stănescu, și-a arătat deschiderea și susținerea față de investițiile firmei DCH International și ale altor firme daneze interesate să investească în județul Olt.

De asemenea, la începutul acestei săptămâni, președintele Consiliului Județean Olt a avut o nouă întâlnire cu directorul SC FUJIKURA ROMÂNIA SRL, care și-a prezentat intenția de a investi aproximativ opt milioane de euro în deschiderea unei fabrici în județul Olt - investiție care va genera în jur de 1000 de locuri de muncă.

În acest sens, președintele Consiliului Județean Olt și Mike Campan, directorul SC FUJIKURA ROMÂNIA SRL, au mers în localitățile Balș și Corabia în vederea identificarii unei locații optime pentru investiția propusă și pentru a discuta cu autoritățile locale despre acordarea de facilități pentru deschiderea noii fabrici.

Comunicat și foto: Consiliul Județean Olt

  • Evaluaţi acest articol
    (0 voturi)
  • Publicat în Stiri
  • Citit 791 ori
înapoi la partea de sus

Toate articolele

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4