Misiunea noastră este de a educa și informa civic cetățenii pentru a-și exercita în mod real și benefic comunității, drepturile și îndatoririle civice.

Ultimele clipuri adaugate

Conferința de presă anuală a Președintelui Rusiei, Vladimir Putin

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a răspuns în direct la întrebările ziariştilor. Este a zecea conferinţă de presă anuală a preşedintelui rus, la care au fost acreditaţi 1.260 de reprezentanţi ai mass-mediei ruseşti şi străine. Principalele teme ale conferinţei de presă, susţinută de preşedintele Putin, sunt economia Rusiei, inclusiv situaţia legată de rublă, relaţiile dintre Rusia şi Ucraina şi situaţia internaţională. Iată pasajul legat de România:


SUA creează o amenințare la adresa Rusiei, dislocând sistemul de apărare antirachetă în Europa de Est, a declarat președintele, Vladimir Putin. El a reamintit că SUA dislocă elementele acestui sistem nu numai în Alaska, ci și în Europa: în România și Polonia. „Chiar lângă noi”, a declarat președintele. De asemenea, Vladimir Putin a declarat că bugetul Ministerului rus al Apărării va crește și anul viitor se va ridica la 50 de miliarde de dolari. Totodată, el a subliniat că bugetul Pentagonului este de 575 de miliarde de dolari. Președintele a declarat că Rusia nu duce o politică agresivă. Potrivit lui, Rusia are două baze militare în străinătate unde amenințarea teroristă este foarte mare: în Kârgâzstan și în Tadjikistan. Vladimir Putin a reamintit că zborurile bombardierelor strategice ale Forțelor Aeriene ale Rusiei au început cu câțiva ani în urmă, în timp ce avioanele americane nu au încetat niciodată patrularea.

Sursa: Vocea Rusiei

  • Evaluaţi acest articol
    (0 voturi)
  • Publicat în Stiri
  • Citit 1360 ori
înapoi la partea de sus

Toate articolele

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4